Kedves Jógázók, és érdeklődők!
Egyedülálló lehetőségről adunk hírt mindazok részére, akik akik már vegetáriusok, illetve akik még most próbálgatják ezt az utat!
Ezt a táplálkozási formát követőknek sokszor problémájuk, hogy nincs kellő ismeretük, vagy lehetőségük a vega ételek elkészítésében! Vagy egyszerűen nem is ismerik a vega- konyha adta lehetőségek tárházát! Így sok ember lelkesedése ez iránt lecsökken, és végül elveszik. Hogy ez ne legyen így, ezért nyugodt szívvel ajánljuk egyik kedves jógázótársunk vegetárius ételkészítő tanfolyamát! A vega- konyhában már nagy tapasztalata van, amit szívesen megosztana veletek! Érdemes élni ezzel a lehetőséggel mindenkinek!
~ laktovegetáriánus és vegán ételek idényszerű alapanyagokból ~
Az ételkészítés során áttekintjük az idényszerű alapanyagokat, az ételkészítés praktikáit, közösen elkészítjük és elfogyasztjuk a menüsor ételeit, kóstolót és a menü receptjeit pedig visszük a családnak, hogy ők is kedvet kapjanak ételeinkre.
A 3. alkalom március 19. szombat 10-14 óra
a menü:
Csírasaláta
Sárgarépakrém
Lencsekrém
Házi ropi és keksz
Zellerkrémleves sült céklával
Pórés répatorta
Nyers puding
Saját készítésű bombon
Csak teljes értékű anyagokat használunk, a finomított cukrok, lisztek és a feldolgozott élelmiszerek nem szükségesek szervezetünk számára!
További szombati alkalmak:
Április 16.
Május 21.
kis csoportokban: maximum 12 fő
Részvételi díj: 4000 Ft/ alkalom
Jelentkezés: Király Sándorné Zsuzsa
20-564-9912
kiraly.sandorne1@gmail.com
Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt, ha szeretnél részt venni, jelentkezz nálam:
Király Sándorné Zsuzsa
A 2. alkalommal továbbra is a téli vitaminforrásokból merítünk:
Február 20. szombat 10-14 óra
a menü:
Zöld turmix
Mindent bele csalamádé
Csicseripörkölt parajos nokedlivel
Szilvalekváros kifli
Árpahabos mákos linzer
Nyers kenyerek főételként, vagy nassolni
Csak teljesértékű anyagokat használunk, a finomított cukrok, lisztek és a feldolgozott élelmiszerek nem szükségesek szervezetünk számára
További szombati alkalmak:
Március 19.
Április 16.
Május 21.
kis csoportokban: maximum 12 fő
Részvételi díj: 4000 Ft/ alkalom
Jelentkezés: Király Sándorné Zsuzsa
20-564-9912
Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt, ha szeretnél résztvenni, jelentkezz nálam:
Király Sándorné Zsuzsa
Most, első alkalommal a téli vitaminforrásokból merítünk:
Január 23. szombat 10-14 óra
a menü:
Kókusztej, mandulatej
Napraforgópástétom
Nyers csicsókás sajtkrém
Házi mogyorókrém
Házi tönkölykenyér, fűszeres csavart kifli
Zöldséges, hajdinás kölesgombóc céklamártással
Almás, diós muffin, édes szezámgolyó
Csak teljesértékű anyagokat használunk, a finomított cukrok, lisztek nem szükségesek!
További szombati alkalmak:
Február 20.
Március 19.
Április 16.
Május 21.
kis csoportokban: maximum 12 fő
Részvételi díj: 4000 Ft/ alkalom, vagy 17000 Ft/ 5 alkalom
Jelentkezés: Király Sándorné Zsuzsa
20-564-9912
kiraly.sandorne1@gmail.com
Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt:
Király Sándorné Zsuzsa
Most a 4. alkalomra hívlak Benneteket!
Az időpont módosult. Az új időpont
December 19. szombat 10-14 óra
A Karácsonyra készülődést segítve
íme a
MENÜ:
Aszaltszilvakrémleves
Epres energiaszelet
Tésztában sült meglepetés
Csillogó répacsíkok
Házi csalamádé
Karácsonyi díszes kalács
Nyers, vegán torta
Az ételek készítésekor nem használunk finomított cukrot, lisztet,
csak teljesértékű alapanyagokat használunk!
kis csoportokban: maximum 12 fő
Részvételi díj: 4000 Ft/alkalom
Jelentkezés: Király Sándorné Zuzsa
20-564-9912
Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt:
Király Sándorné Zsuzsa
A második alkalommal folytatódik az ételkészítő tanfolyam Debrecenben!
~ laktovegetáriánus és vegán ételek idényszerű alapanyagokból ~
A tanfolyam során a résztvevők betekintést nyernek elméleti ismeretekbe, közösen elkészítjük és elfogyasztjuk a menüben szereplő ételeket, a kóstolót és a menü receptjeit pedig elvisszük haza a családnak.
Most a 2. alkalomra hívlak Benneteket
Október 31. szombat 10-14 óra
A 2. alkalom menüje:
– Zöld turmix
– Vegán zöldséges omlett házi pirítóssal
– Gyömbéres sütőtökkrémleves
– Szaftos zöldséges (teljeskiőrlésű, frissen gyúrt) házi tészta napraforgócsírával
– Mogyorós és kókuszos kifli, linzer
– Almás, mákos rakott árpagyöngy
Az ételekhez csak teljesértékű alapanyagokat használunk!
Közösen őrlünk friss gabonát.
A következő alkalmak:
3. alkalom: November 21.
4. alkalom: December 12.
kis csoportokban: maximum 12 fő
Részvételi díj: 4000 Ft/alkalom
Jelentkezés: Király Sándorné Zuzsa
20-564-9912
kiraly.sandorne1@gmail.com
Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt:
Király Sándorné Zsuzsa
Ételkészítő tanfolyam Debrecenben 3. alkalom!
~ laktovegetáriánus és vegán ételek idényszerű alapanyagokból ~
A tanfolyam során megismerkedünk a használt alapanyagokkal, az ételkészítés technikájával, közösen elkészítjük és elfogyasztjuk a menüben szereplő ételeket. Az élményeket, a kóstolót és a menü receptjeit pedig elvisszük haza a családnak, hogy ők is kedvet kapjanak mindehhez.
Most a 3. alkalomra hívlak Benneteket
November 21. szombat 10-14 óra
A 3. alkalom menüje:
– Fűszeres házi ropogtatnivaló
– Nyers csicsókasaláta
– Céklás sült burgonya
– Zöldségfasírt
– Túrós kölesgombóc házi lekvárral
– Szezámos tönkölypogácsa
– Flódni (almás, diós, mákos csoda)
Az ételekhez csak teljesértékű alapanyagokat használunk!
Kezdőként is nyugodtan csatlakozhatsz!
A következő alkalom:
a 4. alkalom: December 18.
kis csoportokban: maximum 12 fő
Részvételi díj: 4000 Ft/alkalom
Jelentkezés: Király Sándorné Zuzsa
20-564-9912
kiraly.sandorne1@gmail.com
Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt:
Király Sándorné Zsuzsa
Comments are closed.