Felhívás KÖZGYŰLÉSRE

MEGHÍVÓ – ÉRTESÍTÉS

A Debreceni Jóga Egyesület Himalájai Jóga Meditáció Spirituális Központ hivatalosan értesíti tagságát, hogy RENDES ÉVI KÖZGYŰLÉST tart, amelyre szeretettel várunk mindenkit.

Helyszín: DJE Központ (Gambrinus köz) Debrecen, Kossuth u. 3. II. emelet

Időpont: 2016. február 20. (szombat) 15.00 óra

Napirendi pontok:

1. Megjelentek köszöntése.
  2. Levezető elnök, jegyzőkönyv író, hitelesítők megválasztása, jelenléti ívek kiosztása, aláírása.
  3. Az új egyesületi tagok köszöntése, tagsági kártyák kiosztása.
  4. Az Egyesület Alapszabályának ismertetése: cél, feladat, munkaprogramok, tagsági jogviszony (kötelességek, jogok, feladatok), vezetőség tagjai, feladatuk.
  5. A DJE elnökének beszámolója a 2015-ös év munkájáról, annak szavazással elfogadása.
  6. A DJE jelenlegi munkája, terveink a jövőt illetően, feladatok közlése, vállalása, határidők.
  7. Az iskolarendszer bemutatása, célja, feladata.
  8. Nyári jógatábor szervezése. /Időpont: 2016. július 13-23.;  Helyszín: Bükkszék; Témakör: “Kapcsolataim”/
  9.  Hozzászólások, javaslatok, kérdések – azok megválaszolása.
  10.  A KÖZGYŰLÉS zárása.

Kérünk minden DJE tagot, hogy a rendes évi közgyűlésen feltétlenül jelenjenek meg, mert jelenlétükre és értékes meglátásaikra, javaslataikra szükségünk van. Tájékoztatunk benneteket, hogy amennyiben a közgyűlés nem határozatképes, akkor 2016. február 20-án 15 óra 30 perckor megismételt közgyűlést tartunk a jelen meghívóban szereplő napirendi pontokkal. Tájékoztatunk továbbá arról, hogy a megismételt közgyűlés a megjelent tagok számától függetlenül határozatképes.

Debrecen, 2016. február 9.

Mindenkit szeretettel vár a DJE vezetősége nevében:

Zoltai Miklós

elnök

Közzétéve 2016-02-12 itt Aktuális, Közlemények

Megosztom

jogadeb

A szerző: Debreceni Jóga Egyesület

A Debreceni Jóga Egyesület Zoltai Miklós vezetésével több évtizede segíti jógaoktatásával a debreceni embereket. A jógaórák és jógatanfolyamok nem csak az emberek testi, hanem lelki, szellemi és szocális fejlődését is szolgálják. Ha jógázni szeretnél, akkor pillanatok alatt jelentkezhetsz jógatanfolyamra, de ingyenes bemutató jógaórára is!

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.